marți , 16 iulie 2024
De interes pentru dvs.
Home / zona de sus / Distribuitor de tigla metalica si ferestre de mansarda

Distribuitor de tigla metalica si ferestre de mansarda

Cauti un distribuitor de tigla metalica si ferestre VELUX ? Noi comercializam si montam acoperisuri tip tigla metalica Gerard, Viking, Coilprofil, Novatik si ferestre de mansarda VELUX. Asiguram montaj in Bucuresti si Ilfov.

Rav Construct Company este distribuitor si montator autorizat pentru sisteme complete de invelitori tip tigla metalica Gerard, Novatik, VikingProfil ( VikingPruszynski ) si Coilprofil. Deasemenea in oferta noastra de produse un loc important il mai ocupa si ferestrele de mansarda VELUX .

Produsele pe care le comercializam si montam se adreseaza atat persoanelor care isi doresc un acoperis deosebit, cum este acoperisul Gerard, cat si celor cu un buget redus dar care doresc o invelitoare usoara, sigura si ieftina asa cum sunt acoperisurile Viking, Novatik si Coilprofil.

Pentru ca dorim sa oferim un pachet complet de servicii , asiguram montaj pentru tiglele metalice si ferestrele de mansarda pe care le comercializam. Serviciile de montaj sunt asigurate de personal angajat al societatii noastre, personal cu o vasta experienta in domeniu.

Produsele pe care le comercializam :

–    Tigla metalica cu acoperire de polyester lucios sau mat ( vopsea lucioasa sau mata ), Novatik, Coilprofil si VikingProfil .

–       Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard.

–       Ferestre de mansarda si accesorii pentru acestea, VELUX.

–       Membrane pentru constructii ( folii anticondens, bariere de vapori, membrane pentru fundatii, etc.), Delta.

–       Jgheaburi si burlane din otel Niagara, Metidro si Novatik.

–       Accesorii pentru acoperisuri(suruburi, bureti de etansare, solutii de lipire, benzi de sigilare, aerisiri, mansoane de cauciuc, etc.).

Permanent incercam sa va oferim cel mai bun pret pentru tigla metalica si accesoriile necesare unui sistem complet de invelitoare si un pret corect pentru un montaj tigla metalica de calitate. ATENTIE la ofertele primite deoarece CEL MAI BUN PRET LA TIGLA METALICA, nu inseamna neaparat si cel mai bun pret pentru accesorii. Noi incercam sa va oferim un pret correct si avantajos atat pentru tigla metalica cat si pentru accesorii, astfel incat pretul total al lucrarii sa fie unul rezonabil, care sa nu depaseasca bugetul alocat acoperisului.

Cum procedam cand ofertam si montam acoperisuri din tigla metalica ?

–       Stabilim o intalnire la locatia lucrarii pentru a efectua o masuratoare a acoperisului.

–       Va prezentam tipurile de tigla metalica pe care le comercializam si montam.

–    Va prezentam culorile de tabla disponibile, astfel incat in functie de alegerea dumneavoastra sa va putem comunica un termen de livrare pentru materialele solicitate.

–       Va prezentam solutiile tehnice pe care le consideram potrivite situatiei dumneavoastra(in cazul in care aveti un acoperis cu o forma mai deosebita).

–       Va trimitem in termen de 48 ore un mail cu oferta noastra de pret ( atat pentru material, cat si pentru montaj ).

–       In cazul in care considerati ca oferta este una corecta si care va avantajeaza demaram procedurile de comanda a materialelor.

–    Pana la livrarea materialelor ( tigla metalica si accesoriile necesare acoperisului ), incercam sa montam folia anticondens, reusind in acest fel sa reducem timpul necesar instalarii invelitorii.

–     Terminam montajul invelitorii si facem impreuna cu dumneavoastra receptia lucrarii. Pentru partea de materiale va oferim Factura, Certificat de Conformitate si Certificat de Garantie(ultimile doua puse la dispozitie de producator), iar pentru partea de montaj va oferim Factura si Certificat de Garantie. Garantia montajelor este de 3 ani.

Cum procedam cand ofertam si montam ferestre de mansarda VELUX?

–       Stabilim o intalnire la locatia lucrarii pentru o constatare a situatiei existente.

–       Va prezentam deosebirile intre diferite modele de ferestre VELUX si va facem diverse recomandari in functie de situatia din teren si bugetul alocat.

–     Dupa ce am stabilit numarul, dimensiunea si modelul ferestrelor de mansarda, va prezentam oferta de prêt si termenul de livrare. In proportie de 95% oferta de pret se realizeaza imediat, doar in cazuri speciale(cand modelul de fereastra solicitat este mai deosebit), oferta de prêt se stabileste in 24 ore.

–       In cazul in care considerati pretul oferit ca fiind unul correct si avantajos, demaram procedurile de comanda.

–      Dupa livrarea produselor se va trece la instalarea acestora. La finalul montajului veti primi Factura si Certificat de Garantie pentru produse cat si pentru montaj.

Pentru solicitari legate de montajul acoperisurilor tip tigla metalica si al ferestrelor de mansarda, va rugam sa ne contactati.

Retineti faptul ca apeland la un distribuitor de tigla metalica puteti beneficia de servicii de consultanta, vanzare, montaj si intretinere a acoperisurilor.

Sc. Rav Construct Company Srl este distribuitor de tigla metalica si ferestre de mansarda din anul 2005.

Daca acest articol te-a ajutat, te rugam sa-l faci cunoscut pritenilor tai pe retelele de socializare. Dureaza doar un minut. Iti multumim.

Check Also

Acoperis tigla metalica

Acoperis tip tigla metalica

Stiti ce inseamna un acoperis tip tigla metalica ? Aflati ce informatii ar trebui sa cuprinda o …