marți , 16 iulie 2024
De interes pentru dvs.
Home / Tigla metalica Coilprofil – Protectie de Zinc 275g/mp

Tigla metalica Coilprofil – Protectie de Zinc 275g/mp

In aceasta pagina incercam sa iti oferim o serie de informatii pe care le consideram importante despre tigla metalica Coilprofil.

Descrierea tiglei metalice Coilprofil – Furnizori de otel, culori, termene de livrare

Tigla metalica Coilprofil este realizata din otel zincat la cald, protejat cu un strat de zinc de 275g/mp , ceea ce ii confera o rezistenta sporita la coroziune . In afara de stratul de zinc, peste tabla de otel , sunt adaugate un strat de pasivare, un strat de protectie primara si polyesterul cu o grosime de 25-35 µm ( la tiglele metalice in culori lucioase stratul de polyester este de 25 µm, la cele in culori mate stratul de polyester este de 35 µm) . Protectia de zinc 275g/mp ofera atat panourilor de tabla cat si profilelor de tinichigerie o protectie anticoroziva deosebita, crescand in acest fel durata de viata a acoperisului.

Tigla metalica si accesoriile de tinichigerie sunt produse de Coilprofil in fabrica sa de la Ceptura, langa Ploiesti , durata de livrare a materialelor fiind de 3-4 zile lucratoare . Tabla poate fi produsa la lungimi variate, in functie de dimensiunile acoperisului dumneavoastra , reducandu-se astfel pierderile inutile de material .

Tigla metalica Coilprofil (2)

Tabla folosita la fabricarea tiglelor metalice si a profilelor de tinichigerie Coilprofil este furnizata de catre doi producatori cunoscuti de otel : VoestAlpine din Austria si Marcegaglia din Italia . Tigla metalica realizata din tabla achizitionata de la Grupul VoestAlpine este inseriata cu valoarea 0,5++ , spre deosebire de notarea pentru tigla metalica realizata din otel Marcegaglia, care este 0,5* .

Coilprofil produce tigla metalica si accesorii pentru acoperisuri din tabla cu grosimea de 0,50 mm sau 0,45 mm. Materialele produse din tabla furnizata de concernul VoestAlpine sunt disponibile doar pentru grosimi de 0,50 mm, tigla metalica cu grosimea de 0,45 mm fiind disponibila doar din tabla furnizata de Grupul Marcegaglia .

Durata de viata estimata a unui acoperis tip tigla metalica Coilprofil este de cca. 50 ani, ceea ce face ca o astfel de invelitoare sa fie una cu un raport calitate/pret foarte bun .

Descrierea sistemelor de jgheaburi si burlane Coilprofil – Metidro si SJB

Jgheaburi si burlane Coilprofil

Tot in cadrul fabricii de tigla metalica de la Ploiesti, Coilprofil produce si sistemele de jgheaburi si burlane Metidro si SJB, sisteme de drenaj semicirculare, realizate in doua dimensiuni : 125/88 mm si 165/100 mm .

Diferenta intre cele doua sisteme de jgheaburi si burlane Coilprofil este data ( ca si in cazul tiglelor metalice ), de furnizorul de tabla din care sunt produse acestea . Sistemul de jgheaburi si burlane Metidro este realizat din  tabla de otel furnizata de concernul suedez SSAB, iar sistemul de drenaj SJB este realizat din tabla de otel furnizata de Grupul Marcegaglia .

Jgheaburile si burlanele Metidro sunt disponibile in culorile : rosu, maro, negru, alb, argintiu, gri, verde, si caramiziu. Pentru mostre de culoare va rugam sa ne trimiteti un mail cu solicitarea dumneavoastra .

Sistemele de jgheaburi si burlane Metidro si SJB se preteaza atat in cazul acoperisurilor noi, cat si in cazul renovarilor, indiferent de invelitoarea pe care o alegeti . Datorita carligelor special de pazie, puteti monta sistemul de drenaj, fara a demonta invelitoarea.

Standarde de calitate tigla metalica si accesorii Coilprofil

Tigla metalica si accesoriile ( profilele de tinichigerie ), Coilprofil sunt disponibile atat pentru grosimi de 0,50 mm, cat si pentru grosimi de 0,45 mm. Indiferent de grosimea aleasa, conform datelor furnizate de producator, materialele livrate respecta Standardul European privitor la acoperisuri metalice EN 14782:2006.

Rav Construct Company comercializeaza si monteaza doar tigla metalica cu grosime de 0,50 mm, inscriptia de pe panourile de tigla metalica, cat si avizele de insotire (emise de furnizorul Coilprofil), cu care sunt livrate produsele, dovedind acest lucru .

In cazul in care doriti o oferta de pret pentru o invelitoare Coilprofil, va rugam sa completati

formularul de contact.