miercuri , 21 februarie 2024
De interes pentru dvs.
Home / Tigla metalica Novatik – Protectie anticoroziva de MgZn sau AlZn

Tigla metalica Novatik – Protectie anticoroziva de MgZn sau AlZn

Tigla metalica Novatik este un produs ce se adreseaza beneficiarilor cu un buget mediu, care doresc un sistem de invelitoare deosebit, atat prin calitatile tehnice ale produsului , cat si prin modul de instalare.

Tigla metalica Novatik 2Disponibil in doua variante de protectie anticoroziva si acoperire (Novatik Matt si Novatik Avangarde), acest sistem de invelitoare se diferentiaza de alte produse similare prin :

  • Reducerea semnificativa a pierderilor de materiale ( panouri de tigla metalica ), in cazul acoperisurilor complexe .
  • Protectia anticoroziva diferita ( MgZn in cazul Novatik Matt si AlZn in cazul Novatik Avangarde), de a celorlalte tigle metalice.
  • Lipsa elementelor care au o durata relativ mica de viata ( si care trebuiesc permanent verificate si inlocuite periodic ), cum ar fi buretii de etansare .
  • Vopsirea dupa profilare ( in cazul tiglelor metalice Novatik Avangarde ), acest procedeu oferiind produsului o protectie anticoroziva deosebita ( in special in zonele laterale ale panourilor) .
  • Simetria panourilor de tigla metalica, fapt ce permite o instalare mai usoara si mai sigura ( un risc mai scazut de deteriorare a materialelor ), in zonele mai greu accesibile ( zonele lucarnelor, a calcanelor, etc.).

Tigla metalica NovatikSistemul de invelitoare tip tigla metalica Novatik cuprinde in afara de panourile de tabla si o serie larga de profile de tinichigerie, accesorii pentru prindere si etansare si un sistem de drenaj ( in varianta semicirculara sau rectangulara ) .

Sistemul de jgheaburi si burlane Novatik Ronda poate fi achizitionat in doua dimensiuni ( 125/90 si 150/100), si 8 culori distincte. In cazul in care doriti un sistem de drenaj deosebit, puteti achizitiona jgheaburi si burlane Novatik din Cupru sau Titan Zinc.

Acoperisul Novatik poate fi achizitionat in opt culori distincte (glossy negru, glossy maro, glossy visiniu si glossy verde pentru varianta Novatik Avangarde si negru mat, maro mat, caramiziu mat si visiniu mat pentru varianta Novatik Matt ).

Garantia oferita de producator pentru sistemul complet de acoperis Novatik este de 30 ani in sistem pro-rata.

Mai multe detalii despre montajul tiglelor Novatik, gasiti in fisierul pdf Ghid montaj tigla metalica Novatik .